Contact

Contactgegevens

Heeft u vragen over het HARTENdiner? Of wilt u op een andere manier bijdragen? Wij maken graag tijd voor u.

E-mail: hartendiner@umcutrecht.nl

Telefoon: 088-7561010

Stichting Vrienden van het UMC Utrecht
Heidelberglaan 100
3584 CX Utrecht

Postadres:
Huispostnummer D01.343
Postbus 85500
3508 GA UTRECHT

www.vriendenumcutrecht.nl

Locatie HARTENdiner

Adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. Uw reis met het openbaar vervoer kunt u plannen met 9292.
Als u liever met de auto komt en in de buurt wilt parkeren dan kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages die in de directe omgeving van TivoliVredenburg liggen. Een overzicht van alle parkeergarages in de binnenstad is hier te vinden

Klik hierboven in Google Maps op ‘routebeschrijving’ voor een gedetailleerde routebeschrijving van deur tot deur vanaf je locatie.

Over Stichting Vrienden van het UMC Utrecht

Niemand ligt vrijwillig in het ziekenhuis…maar als je er dan toch ligt, wil je de allerbeste zorg én behandeling. Mogelijk ben je dankbaar dat je veilig in het ziekenhuis ligt, maar tegelijkertijd is de angst ook groot; wat is er mis? En vooral: hoe loopt dit af? Dit snappen we heel goed, dus doen we er alles aan om het verblijf zo fijn mogelijk te maken door projecten te financieren die niet uit de reguliere zorgbudgetten betaald kunnen worden.

Daarnaast financieren we onderzoek. Want onze artsen kunnen klachten vaak wel verminderen, maar nog niet definitief verhelpen. Daar is veel onderzoek voor nodig naar nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg. Zodat patiënten in het UMC Utrecht, maar ook in andere ziekenhuizen, daar zo snel mogelijk van profiteren.